Madrasser 24
2020-06-15

Hvordan velge den beste madrass for deg selv?

 

En hel rekke madrassmodeller er tilgjengelige på markedet. Ofte forventes den beste madrass som er vanskelig å nå i prosent. Antall produsenter, typer, konstruksjon og teknologier som brukes, gjør ikke tingene lettere. Det er verdt å huske at dette er en investering i lengre tid (madrassen bør byttes ut i gjennomsnitt minst en gang hvert 8.-10. År), og det er derfor du bør tenke nøye gjennom kjøpet. Det var for dette formålet denne artikkelen ble opprettet. Vi prøver å beskrive alle tilgjengelige modeller på markedet, slik at du kan kjøpe det beste madrass. Husk, følg aldri bare andres meninger. Valg av madrass er en veldig individuell sak, og madrassen som vennen din sover godt på kan være ubehagelig for deg. La oss komme i gang!

Madrass 90x200, hjørne eller liten sofa?

Først av alt må vi stille oss spørsmålet - hva hver av disse tingene ble skapt til. Hver madrassmodell er designet for å gi oss den mest sunne stillingen under søvn. Avhengig av produsent, materialene som brukes og dine egne preferanser, kan selvfølgelig komforten ved å bruke en gitt madrass være høyere eller lavere, men målet var klart.
 
Når det gjelder de ovennevnte møblene, fokuserer produsentene først og fremst på å tilfredsstille våre behov knyttet til komfortable sitteplasser. I tillegg er et slikt møbel å se fint ut i stuen og la alle gjestene våre sitte under et stort familiearrangement. Konklusjonene er åpenbare, madrassen vil utvilsomt være et bedre valg for å sove.

Hvordan velge den beste madrass for deg selv?

Vi har bemerket noen viktige spørsmål som vi deretter vil diskutere:

- Er madrassen du for øyeblikket har egnet til utskifting
 
- Madrasstyper - Hvordan vi velger hardhet (Her)

- Hvilken madrass du skal velge for en bestemt sovemåte

Er madrass 120x200 du for øyeblikket må byttes ut?

Det er noen få tegn som lar oss bestemme om billig madrass vår faktisk kan byttes ut.

-karakteristisk lyd som vi hører når vi endrer posisjon (knirker),
 
- hul i den sentrale delen av madrassen, klumper, støt, skadet madrassbelegg, ved bruk av madrassen i minst 7 år,

- kroppen vår sender oss også tegn, så alle slags smerter i rygg hofter og ben.

Springfjærmadrass:

Dette er den mest populære typen madrass som er kjent på lenge. På grunn av deres lave pris og enkle konstruksjon, er de de mest solgte madrassene. I for tiden produserte modeller har vi et valg av antall fjærer og deres arrangement og antall lag.

Blant fjærmadrasser er lommemadrasser nå de mest populære, der fjærene er plassert i spesielle lommer, takket være hvilke de kan operere uavhengig av hverandre og dermed - bedre samsvarer med soveposisjonen. Madrasser av denne typen har opptil 7 hardhetssoner, noe som lar deg justere passende støtte for bestemte deler av kroppen vår. Bonnell fjærmadrasser er perfekt for mennesker som verdsetter tradisjonelle og økonomiske løsninger samtidig. Mennesker som ikke kan overbevise seg med skum eller bare vil satse på et tradisjonelt produkt med et snev av modernitet, anbefales en madrass med lomme eller multipocketfylling. Begge typer støtter figuren godt, har mange trykkpunkter og gir ikke ubehagelige lyder under bruk.

Ta en titt på en av våre mest solgte modeller - BAMBINO Bonell madrass. Svært fleksibelt HR og polyuretanskum gir komfort på et høyt nivå. Et ideelt forslag for de av dere som foretrekker klassiske vårsenger.

Skummadrasser

En annen veldig populær type madrass. Den kan ha forskjellige fyllinger, f.eks. termoelastisk, svært fleksibel, polyuretan, vanlig og mange andre skum. Når du bestemmer deg for å velge en slik madrass, fraråder vi sterkt å velge den billigste modellen. Veldig ofte bruker billige madrasser polyuretanskum, som ikke fyller sin rolle når det kommer til komfort og støtte for ryggraden. For dette oksiderer det raskt, og etter kort tids bruk må vi igjen kjøpe en ny. Skummet som kan anbefales er svært elastisk, gir høy komfort og termoelastisk, som er noe av det beste som er tilgjengelig på markedet. Skummadrassen er ideell for folk som forventer at madrassen holder seg tett til kroppen over hele lengden.

Se vår nyhet - VITERBO-modellen er laget av HR-profilert skum, som i kombinasjon med VISCO MEMORY og polyuretan skaper stor komfort. Spesielt anbefalt for unge mennesker, tenåringer som trenger en madrass med høy komfort i løpet av sin raskeste utvikling.

Latex madrasser

Lateksmadrasser er blant de dyreste. Latex-skum er en kombinasjon av naturlig gummimelk og syntetisk latex. Andelene kan variere, jo høyere innhold av naturlig materiale, jo bedre madrassegenskaper.

Latex overmadrass anbefales for allergikere, da dette materialet ikke bidrar til utvikling av midd. Død overhuden kommer ikke inne i sengen, parasitter har ikke mat. Latex-skum har et system med kanaler designet for å øke luftsirkulasjonen. Dette letter fjerning av fuktighet (f.eks. Svette), noe som kan føre til utvikling av sopp og mugg. Madrassstrukturen gjør det også vanskeligere å absorbere støv. Vi anbefaler NARNI-modellen som vi er veldig stolte av. Et tykt belegg bestående av et kokosmatter, polyuretanskum og VISCO MEMORY samt pustende latex vil gi deg en følelse av komfort du alltid har drømt om!

Madrasshårdhet

Velge madrassens hardhet, må vi først og fremst ta hensyn til H1-H4 skalaen som lar deg velge en madrass for vekten din. Nedenfor blander vi bordet vi lager, og hvis du vil lære mer om åpenhet i materialer - klikk HER

Beste sovestilling

Alle sover på en annen, definert måte. Det store problemet er ikke å ta hensyn til det når du velger en madrass. Dette er viktig fordi hver stilling krever forskjellige egenskaper i forhold til madrassen.

For folk som sover på magen, vil det beste valget være en madrass som er fast nok til å holde holdningen vår i riktig stilling. Hvis du liker å sove på magen, kan du se etter en madrass med en hardhet H3-H4.
 
Hvis du sovner på siden oftest, er et godt valg å se etter en mykere madrass (H1-H3) som vil gi ryggen og ryggraden tilstrekkelig støtte.

Før du Kjøpe madrass

- Velg ikke ekstreme harde eller myke madrasser - de vil påvirke ryggraden din dårlig

- Du bruker 1/3 til enda halvparten av livet på en madrass. Sparing av penger på vårt leir kan bli overmannet av smerter i muskler, ryggrader eller nakke

- Søk etter madrasser på nettet, det er billigere å madrasser salg på nettet
 
- Ikke glem at du ikke trenger å bruke en formue på en god madrass, bare satse på en som vil gi deg tilstrekkelig komfort som du kan finne i madrasser til 1000-1200 Norske kroner

Madrassbeskyttelse? madrasstrekk

Etter å ha kjøpt en ny madrass, er det verdt å investere i sikkerhetstilbehør for å holde den i god stand lenger (hvis du vil lære å ta vare på madrassen, klikk HER). Vi tilbyr tilbehør som hjelper til med å holde en nyinnkjøpt madrass i god stand i lang tid. En av dem er utvilsomt en vanntett madrass trekk i mange størrelser.

 
Del din kommentar med andre
pixel