Madrasser 24

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Billig skummadrass - skumgummimadrasser

( mengde produkter: 22 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Hardhet
Høyde [cm]
Price
-

Hvilken skummadrass å velge?

Vi tilbringer en tredjedel av livet vårt i sengen. Det handler om 2,3 tusen. timer per år! Om vår søvn vil være egnet, avhenger av mange faktorer. Hovedsakelig fra det vi sover på, fordi enda en lang søvn på feil grunn vil ikke gi oss den forventede resten. Senge madrasser må tilpasses vår vekt, tilstand av ryggraden, soveposisjon. - Å velge en skummadrass er den beste beslutningen som vil påvirke livskvaliteten. Vi har de beste madrasser til soverommet. Prisene på skummadrasser er attraktive og vil tilfredsstille hver kunde. Skum madrasser takket være deres unike egenskaper blir stadig mer populære blant kunder over hele verden. På bakgrunn av andre madrasser er de preget av høy plastisitet i skjemaet. Hvis du setter på en klassiker - velg en modell der det vanlige polyuretanskumet ofte støttes av latex spiller hovedrollen. I sin tur er en termoplastisk skummadrass flott for brukere som ønsker å ta vare på den rette grunnen til ryggraden mens de hviler. I vårt tilbud er det forskjellige madrass størrelser til soverommet. Skummadrasser er en enkel måte å nyte en god natts søvn! Billige madrasser med garanti for kvalitet.

Skumgummimadrasser - svært elastisk?

Hva er HR skum? Det er for tiden en av de mest verdifulle komponentene hvorfra de beste skummadrasser produseres. Sengemadrasser med høy elastisk skumfylling velges av krevende kunder for hvem holdbarhet og økt elastisitet er en prioritet. En høy elastisk madrass er riktig posisjonering av kroppen, noe som reduserer ubehag forbundet med ryggsmerter. Den ekstraordinære fleksibiliteten lar deg bruke dem også til justerbare rammer. Helsemadrass ble laget med sikte på riktig posisjonering av ryggraden under søvn.

Jakt etter en god madrass - termoplastisk skum

En termoplastisk skummadrass er en komponent med mange fordeler og interessant historie. Det tilsvarer skumgummi metervare "Visco" som brukes i kosmonautikk, som ble oppfunnet på 1960-tallet av NASA-forskere.Allerede på 1980-tallet ble det brukt som en del av en madrass for sengen. Under påvirkning av kroppstemperatur holder skummet seg helt til den, noe som resulterer i en betydelig trykkreduksjon. Utmerkede anti-decubitus madrasser og bedre blodsirkulasjon - dette materialet anbefales for kunder som fryser under søvnen.

Det riktige valget av skummadrass?

Den viktigste oppgaven med madrassen er riktig støtte av ryggraden mens du sover. Den må velges for brukerens høyde og vekt. Utsikten er at en hard madrass er best for alle. Dette er en falsk mening, fordi kroppsvekt er determinant av valget av madrassen. Våre skummadrasser er et flott alternativ. Valget av madrassen er ikke et problem! Vi vil hjelpe deg med dette fordi vi har de beste sovende madrassene. Kombinasjonen av skummadrass gjør den perfekt til enhver kropp. Vi har forskjellige hardheter, så du kan velge den rette for deg selv. Det skal huskes at den valgte modellen skal være minst 20 cm lengre enn den som skal sove på den. Alle har en annen struktur, så hvis det er tyngre, vil en hard madrass være egnet, mens i tilfelle av en lett person - en myk madrass. Vår klassiker er en skummadrass med kokosnøtt. Finnes i forskjellige størrelser! Vet ikke hvor du skal kjøpe madrass? Velkommen!

pixel