Madrasser 24

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skumgummimadrass visco - memory foam overmadrass

( mengde produkter: 8 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Hardhet
Høyde [cm]
Price
-

VISCO skummadrasser - verdt det?

En rekke skummadrasser. Tilgjengelig på markedet relativt kort, men dens popularitet vokser hver dag, fordi det regnes som den beste sovemadrass. Deres største fordel er den perfekte tilpasningen til menneskekroppstemperaturen, under påvirkning som de blir mer plastiske og tillater at en fri, optimal for å opprettholde riktig ryggradsledning, kroppsstilling. En helsemadrass som lindrer ryggraden og øker regenereringsprosessene og også på riktig måte påvirker sirkulasjonen. Det anbefales for personer med ryggradssykdommer så vel som for fullt friske mennesker. VISCO skum gir følelsen av mild kroppsinnpakning med elastisk struktur. En skummadrass er en ekstraordinær produktkvalitet. Den beste madrass er tilgjengelig for alle!

Skumgummimadrass visco - hva er det?

Senge madrasser med spesielle termoplastskum, gjør dem til den første madrassen. Skumgummi metervare takket være deres eiendom inspirerer de hver kunde. Det er en god madrass for alle, men for best mulig utnyttelse av fordelene er det nødvendig å velge riktig madrass. Dette gjøres ved å velge madrassens hardhet. Vi tilbyr myke madrasser på tilbudet vårt, middels hardt og hardt. Alle har en annen struktur, så hvis det er tyngre, vil en hard madrass være egnet, mens i tilfelle av en lett person - en myk madrass. Det skal huskes at den valgte modellen skal være minst 20 cm lengre enn den som skal sove på den. Våre termoelastiske madrasser er det beste alternativet! Finnes i forskjellige størrelser! Sjekk våre soveromsmadrasser til attraktive priser!

Madrass sprinkelseng

Dette er et ideelt alternativ for en dobbeltseng. Termoplastisk skummadrass har spesielle konstruksjoner som demper vibrasjonene til den andre personen. De overfører ikke vibrasjoner og bevegelser til den andre personen til vår del av madrassen. Boring forstyrrer ikke å sove den andre. De beste madrasser for to. Billige madrasser med garanti for kvalitet. Vi inviterer deg til å dra nytte av det rike tilbudet.

pixel