Madrasser 24

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Springfjærmadrass - bonell madrass

( mengde produkter: 5 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Hardhet
Høyde [cm]
Price
-

Tradisjon og pålitelighet - Bonellfjærer madrass

Bonell madrasser er klassiske modeller av vårmadrasser. Bonellfjærer har formen av en timeglass, slik at den smalker mot senteret på begge sider. Denne formen medfører at fjærmotstanden avhenger av trykkraften. Takket være dette kan en og samme madrass brukes av personer med betydelig forskjellige kroppsvekter. Bonell fjærsystem er preget av høy holdbarhet og pusteevne. De beste bonellmadrassene brukes oftest på hoteller eller gjestehus på grunn av den utrolige holdbarheten. En god madrass å sove til en attraktiv lav pris. I tillegg er bonellmadrasser relativt harde, men fleksible og svært komfortable. Det brede spekteret av vårens madrasser vil få alle til å finne sin egen madrass til sengen.

Holdbar billig madrass

Den største fordelen med denne madrassen til sengen er den attraktive lave prisen. Springfjærmadrasser en garanti for lang levetid. Det vil tjene deg i årevis. Hvis du er ute etter den beste madrass i lang tid, har du vært bra. De anses å være ekstremt allsidige, enkle å passe inn i ulike stativer, sengetyper. Problemet under tittelen "Valget av madrassen" løser seg selv. Madrasser til soverommet type bonell vil være motstandsdyktig mot tunge fysiske vekter, og det vil også puste sterkt, noe som har stor innvirkning på komforten til folk som bruker den.Det er en dobbeltsidig madrass, som er en annen fordel. Senge madrasser med fantastisk kvalitet.

Madrass barn - Sjekk Bonellfjærer ?

Enkeltseng madrass spesielt anbefalt for barn. Spigots passer perfekt til barnets kropp og overlever selv de vanskeligste utholdenhetstestene. En bonellmadrass anbefales ikke for par I en situasjon når to personer sover på madrassen, vil hver forandring i stillingen av en bli sterkt følt av den andre. Attraktive priser på bonell madrasser er en flott mulighet til å kjøpe.
Denne klassiske sovemadrass er ekstremt populær blant hotellets gjester. Denne typen madrass koster ikke for mye, som i tilfelle behovet for å innredes et stort antall soverom er ekstremt viktig. På grunn av den lave prisen, er denne madrassen også anbefalt for folk som ikke ønsker å bruke mye penger og samtidig ønsker å ha en komfortabel sovesofa. En kappemadrass vil også være et rasjonelt kjøp i en situasjon der den ikke blir brukt for ofte. Her, for eksempel, om sommerhus eller hagearbeidere.

pixel