Madrasser 24

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Puter & dyner

( mengde produkter: 7 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Hardhet
Høyde [cm]
Price
-

Den beste pute baby og alle.

Puter for å sove er et svært viktig tema samtidig. Kvaliteten på søvn påvirkes i stor grad av det riktige valget mellom puter. Feil å sove? Begynn med å bytte pute! Vi garanterer at takket være vår pute vil du våkne opp uten smerte i nakken og skuldrene og morgenen din begynner helt annerledes enn før. Billige puter i beste kvalitet! Vi har forskjellige typer puter, fra vanlig skum til latex og ortopedisk. Våre puter har helseegenskaper som gjør at du kan slappe av og slappe av. Deres oppgave er å holde ryggraden, skuldrene og armene i en naturlig stilling for å våkne om morgenen uten smerte eller ubehagelig stress. Settet leveres med avtakbart deksel som kan vaskes i vaskemaskinen ved en temperatur på opptil 40 ° C. Det er ikke vanskelig å holde puten ren og dermed sikre riktig hygienivå.

Hvilken slags sovepute?

Når du velger en pute i begynnelsen, må du fokusere på sin form. Den anatomiske formen betyr at puten tilpasser seg kroppens form - hode, nakke og armer. Passer for folk som sover på siden og baksiden. Den klassiske pute er imidlertid best for personer som sover i magen eller som forandrer sin stilling under søvnen. I vårt tilbud har vi både forslag og alle typer profilerte puter eller benputer. Deretter må du velge puten for fylling. Vi anbefaler deg skum og latex puter. I tillegg har vi forskjellige størrelser på puter. Store puter til seng og mer. Alle våre puter inneholder ortopediske egenskaper, for ikke bare å gi oss komfort og søvnkomfort, men også å ta vare på helsen vår. De beste puter og et bredt utvalg. Velkommen!

Skumpute med minneform - puter salg

Denne ekstraordinære typen pute vil helt overraske deg. Memory skum form er ideell for produksjon av puter, fordi strukturen gir deg mulighet til å tilpasse kroppens form og temperatur under søvnen. Dette er helsepute. Dette er ikke den vanlige løsningen som gjør at vi føler oss utrolig komfortable og komfortable under søvn. Du må prøve denne putemodellen.

pixel