Madrasser 24

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Billig overmadrass - overmadrass tilbud

( mengde produkter: 5 )
Hardhet
Høyde [cm]
Price
-

Tynn overmadrass på tilbud

Trenger du en ekstra madrass til sengen din? Overmadrasser vil tilfredsstille dine krav. En tynn madrass topper vil øke komforten og komforten til å sove på en gammel eller utilstrekkelig madrass. Du kan også bruke den som en madrass for en sofa eller sofa. På denne måten kan hardheten til det nåværende substratet lett økes eller reduseres. Hver fylling har forskjellige egenskaper. Overmadrass memoryskum tilpasser seg tilpasset kroppens form under påvirkning av temperatur. Latex overmadrass er anbefalt for allergikere og har ortopediske egenskaper. Madrass laget av kokosmatten perfekt herder overflater og anbefales for folk som liker hardere bakken. Kokos i madrassen har antiallergiske egenskaper, som beskytter mot mygg og mikroorganismer. God ekstra madrasser på sengen til lave priser med garanti for høy kvalitet.

Overmadrass til redning!

Sove på en sammenleggbar sofa kan ikke være behagelig. Det er ikke et alternativ å erstatte en sovesofa med en seng, hva gjør du da? Overmadrass er en flott løsning. Det vil spare mye penger og vil gi mange fordeler. Overmadrass tilbud kan hjelpe oss med å løse søvnproblemer. Vi sovner ikke fordi vi ikke er komfortable og vi kan ikke ta den riktige stillingen. I de fleste tilfeller er hovedårsaken til slike problemer deformasjonen av grunnmadrassen etter en lang brukstid eller sovende på sofaen eller sofaen. Vi anbefaler vår billige overmadrass! Vi inviterer deg til mer!

Hard overmadrass - kokosmatten

Er din madrass for myk? Løsningen vil være en ekstra kokosnøttmadrass. Produktet er laget av naturlige kokosfibre. De stiver sengen riktig og er luftige. I tillegg deformerer kokosmatten i madrassen ikke over tid. Standard settet inneholder et spesielt lerret deksel som beskytter madrassen mot smuss. En tynn madrass på sengen, noe som reduserer ufullkommenheten til madrassen under, og utvider levetiden. Beste overmadrass til barn.

Memory foam madrass ?

Har du en hard madrass? I så fall anbefaler vi Toppers. Disse er ekstra lekkede madrasser, 2-8 cm tykke. De er utstyrt med elastikk som sikrer god vedlegg til sengen, noe som betyr at de ikke beveger seg under søvnen. En topplakk av termoelastisk skum passer perfekt til kroppens form under påvirkning av varmen. En latex overmadrass har en lignende effekt. På denne måten oppnår vi en mer fleksibel madrass, bedre fordeling, samtidig som følelsen av å synke i madrassen unngås. Det fungerer best som en madrass på en sofa. Sjekk ut våre overmadrasser, og du vil finne ut hva komfort betyr! Tilbud overmadrass, ikke gå glipp av!

pixel