Madrasser 24

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Pocket madrass tilbud

( mengde produkter: 23 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Hardhet
Høyde [cm]
Price
-

Pocketfjærer madrass

Springfjærmadrass type pocket (lomme) er preget av enkle fjærer på hele overflaten av madrassen. Hver vår er blandet i en egen lomme. Takket være dette er de ekstremt stille. I tillegg tillater slik plassering av fjærer beskyttet av lommer uavhengig arbeid av hver enkelt person, derfor bøyer de seg bare under vekten av den sovende persons kropp, så det er ikke noe problem å kollapse i madrassen hvis to personer sover på den. Den beste madrass som vil fungere i ekteskapssenger. Systemet med 7 hardhetssoner er en utmerket støtte for ryggraden. Madrass for vond rygg. Pocket madrasser er ekstraordinær komfort og kvalitet som sikrer lang og fredelig søvn. Bryr du deg om en komfortabel og sunn søvn? Bred tilbud madrass. Velg den beste modellen for deg!

Jakt etter de beste madrass - Pocketfjærer

Pocket-type lommefjærmadrasser er et moderne og luksuriøst valg. En god madrass til å sove. Pocketfjærer er omgitt av polyuretanskum for å beskytte og øke fleksibiliteten. Pocket vårmadrasser er i tillegg utstyrt med ulike konstruksjoner avhengig av modellen. De kan inneholde termoplastisk eller sterkt elastisk skum, latex eller kokosnøttinnsats. Hver struktur gir enda flere muligheter til madrassen. Kokos i madrassen helmer og beskytter mot utviklingen av kvaler og mikroorganismer. Vi anbefaler denne modellen til alle krevende kunder. Vi vet at de er de beste madrasser og vil møte alle forventninger. Vi tilbyr alle senge madrasser til attraktive priser.

Helse madrass - finn ut!

En god madrass er ikke bare en som vil være komfortabel og koselig. Han må fortsatt be om vår helse. Lommebrystmadrassen har ortopediske egenskaper. Det rette lommesystemet gjør at madrassen passer perfekt til kroppsformen og støtter ryggraden. Vi anbefaler en slik modell spesielt for de som lider av ryggsmerter rett etter å ha våknet opp. Denne ekstraordinære modellen vil forbedre søvnkvaliteten og vil gjøre deg våken opp oppdatert som aldri før. Komfortabel og billig madrass. Sjekk og innrøm det selv!

pixel