Madrasser 24

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Madrassbeskytter baby - madrassbeskytter vanntett

( mengde produkter: 1 )

Madrassbeskytter - Beskytt mot smuss

Å kjøpe en fender vil spare deg for mye penger. Svært ofte er det situasjoner der madrassen blir skitten på grunn av utslipp av juice eller på grunn av overdreven svetting. Dermed er vår madrass også skitten, fordi bakterier og forurensning begynner å trenge inn i flere og til slutt er madrassen ubeskyttet. Det er veldig plagsomt å vaske og bytte dekselet på madrassen vår, og hvis det også er en madrassbeskytter under, er vi sikre på at ingenting vil skje med madrassen. Stor beskyttelse som passer perfekt til barnets soverom. Beskytteren bruker vanntett stoff metervare, som sikrer perfekt og perfekt beskyttelse. Hjørnene er godkjente gummibånd som sikrer stabiliteten til beskytteren på madrassen og eliminerer effekten av å bevege seg og skyve. Kjøp madrass og med den beskytte mot smuss!

Hva er madrassbeskytter?

Madrassbeskyttere er ideell for barnesenger, eldre mennesker, pasienter eller kvinner under inneslutning. Hvis du elsker lykkelige timer med latskap med en kopp kaffe i hånden, er dette den perfekte løsningen for deg. Madrassbeskytter tjener også som beskyttelse mot skitt forårsaket av dyr som bor hjemme. Dette er et ekstra ekstra madrass tilbehør som kan hjelpe oss med å spare mye penger. Beskytteren er lett å sette på, ta av og bruke. Den kan vaskes ved temperaturer opptil 30 ° C, noe som gjør madrassen enda mer hygienisk. Madrassbeskytter baby sjekk!

Vanntett madrassbeskytter - sengebeskyttelse

Alle våre madrassbeskytter kid er vanntette. De tillater ikke væsker å trenge inn i madrassen, men beholder dem i lagene sine. Takket være dette kan du være sikker på at skadelige mikroorganismer ikke samler inn i madrassen. Slik gir vi utmerket beskyttelse for madrassen. Billig madrassbeskytter vanntett , som er praktisk og behagelig.

pixel