Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Levering

 

 

Vi har gode nyheter! Madrasser 24 vil levere madrass gratis til deg! Mens du kjøper drømmemadrassene dine til hjemmet, tilbyr vi et fri frakt, uten noe ekstra kostnad. Tilbudet gjelder personer som bor i et sted med 0000-7699 postnummer. Prisen på levering til andre steder avhenger av størrelsen og vekten på pakkene.

OBS! Hvis du velger et gratis fraktalternativ, husk at vi sender pakker til deg ved hjelp av et eksternt selskap (vanligvis GLS eller annen transport selskap ), og de forsendelser bør kontaktes når du har spørsmål angående leveransen. 
  Vi minner deg også om at hvis du ikke henter pakken fra budet, bør du hente pakken selv på selskapets hentested. Et beløp på NOK 860 (fraktkostnad) og 10% av bestillingsverdien (ekspedisjonsgebyr) belastes hvis du ikke henter en pakke som ble sendt i tide.

OBS! Hvis du bor på en øy eller et annet utilgjengelig sted, vennligst gi oss beskjed! Takket være dette kan vi avgjøre om budene våre kan levere pakken din uten problemer. Et beløp på NOK 860 (fraktkostnad) og 10% av bestillingsverdien (ekspedisjonsgebyr) belastes hvis du ikke henter en pakke som ble sendt i tide.

 

0 NOK frakt spesielt for deg!

Gratis levering av madrasser du har alltid drømt om har blitt reelt! Vi leverer madrasser du har kjøpt til stedet med 0000-7699 postnummer- slutt å betale for mye for levering!   For mer informasjon om leveringspolitikken eller med eventuelle spørsmåler, er du velkommen til å kontakte oss. Vi vil gjerne forklare hvor enkelt det er å ordre madrass og bruke en gratis frakt! 
 
Fraktkostnad for bestillinger over 7699 postnummer er basert på størrelsen og vekten på pakkene/pakken! Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss.

 

Online kjøp av madrasser - gratis levering

I netbuttikken vår spesialiserer vi i madrasser i høy kvalitet og rimelige priser. Vi har et stort utvalg av madrasser i nedsatte priser alle med gratis levering! Vi gjør vårt ytterste for å sikre at madrassene vi foreslår ble levert trygde og så snart så mulig til den angitte adressen. Hos oss kan du alltid stole på det største valget av madrasser og å ordne soverommet ditt i flott stil.

Vi tar vare på et effektivt bestillingssystem og pålitelig leveringslogistikk. Erferne sjåførene våre leverer pakkene direkte til angitte adressen din. Hvis bor du i sonen med postnummer opptil 7699, er gratis levering din! Vi sørget også for at prisene for levering over 7699 var attraktive. Sjåførene våre kommer til de lengste kjørnene av Norge- slik at alle kan bestille drømmemadrassene sine uten hindringer! Vi bryr oss at produktene som ble kjøpte i buttikken vår skal nå ditt hjem i perfekt stand, og derfor pakker vi dem nøye, og ta vare på alle av dem det samme måte.

 
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel