Madrasser 24
2020-06-05

Myk madrass- det er verdt det?

 

I dag skal vi se på myke madrasser, som vanligvis ikke anses for sunne. Er dette virkelig tilfelle? Er elskere av å sove på fluff dømt til å sove på en hardere overflate?

Hvordan vet vi at hardt madrass er vanskelig?

madrasshardhet h1- betyr en myk madrass, designet for personer opp til 60 kg, madrasser med dette symbolet er så myke at de fungerer veldig bra for små barn - dvs. brukere med ekstremt små dimensjoner og delikat kropp. madrasshardhet h2 - betyr en middels myk madrass, designet for personer fra 50-80 kg, spesielt verdsatt av kvinner og personer som foretrekker denne madrasshardheten madrass h3- betyr en middels hard madrass, designet for personer fra 80-100 kg eller lettere, folk med lav vekt kan ikke føle seg komfortable på madrassen med denne hardheten madrasshardhet h4- hard overmadrass, designet for personer over 100 kg, anbefalt for personer med høyere vekt Du vet hvordan du velger hardheten på madrassen. For å hjelpe deg med å velge riktig hard madrass, har vi laget et spesielt bord:

Myk overmadrass test

HUSKE! En perfekt valgt madrass er en individuelt valgt madrass, vi skal aldri kjøpe en madrass med kommandoen "fordi noen sover komfortabelt på den". Alle er forskjellige, har forskjellige forventninger, og det er grunnen til at vi velger madrassen i henhold til vekt, høyde, arbeidsmodus og mange andre faktorer.

Test av overmadrasser

Alder påvirker madrassens hardhetsgrad. Spesielt for eldre. Eldre foretrekker mykere madrasser enn yngre fordi hjerte- og karsykdommer er mer vanlig i denne alderen, noe som kan øke hardheten til en madrass. I tilfeller av tvang om lengre opphold i sengen, er termoelastiske madrasser utmerket, noe som reduserer risikoen for trykksår. Alle slags ryggproblemer krever også ytterligere vurdering av å velge riktig modell. Personer med rygg- og nakkesmerter bør ta hensyn til typen smerte og på dette grunnlaget velge en komfortabel madrass.

Madrass test - hvordan velge riktig hardhet på madrassen?

Hvis du vil finne ut hvilken madrasshårdhet som passer for deg, legg den på ryggen, slapp av på kroppen og ta en " overmadrass test ". Det innebærer å prøve å skli hånden din mellom bakken og korsryggen. Vi tolker resultatene på denne måten: - Hånden passer lett - det betyr at madrassen er for hard, - Du kan ikke skyve hånden inn - madrassen er for myk, - Det er motstand, men du kan skli hånden inn - hardheten på madrassen er optimal.

Hvem er myk madrass for?

Sammenlignet med harde modeller er myke madrasser mye oftere valgt av slanke mennesker og de som liker å føle et behagelig kollaps i overflaten av innsatsen. Denne kategorien inkluderer blant annet bokhvete madrass, latexmadrass, skummadrass og svært memory foam madrasser. De nyeste modellene lar deg få et høyt nivå av komfort mens du holder en horisontal ryggrad hele natten. Du må imidlertid vite at en veldig myk madrass kan forårsake skjelettskader som er helseskadelige. Mangelen på støtte for anatomiske kroppsformer skaper også en sjanse for ensidig trykk på musklene, og som en konsekvens presser du mellomrommet mellom skivene i ryggraden. Den ustabile madrassoverflaten kan også forårsake problemer med å finne den optimale soveposisjonen. Myk overmadrass skal kun kjøpes hvis vekten tilsvarer symbolet H1. Produktet skal ikke belaste ryggraden for mye, takket være at vi vil føle oss avslappet

Oppdag vårt rike tilbud myk madrass:

Myk og billige madrasser sikrer en behagelig og behagelig søvn i enhver posisjon. Vårt utvalg inkluderer forskjellige modeller - laget av polyuretanskum, med antistatiske egenskaper, bestående av millioner av luftbobler for komfortabel søvn, meget elastisk skum, mykt og samtidig motstandsdyktig mot børsting og skader, med kokosnøttinnsatser, med anti- allergiske og sopphemmende egenskaper eller latex for ventilasjon og for personer med ryggproblemer. Alle våre madrasser og påfyll er laget av materialer av høyeste kvalitet og oppfyller de nødvendige standardene, noe som garanterer en sunn og behagelig søvn - uansett hvilken modell du velger. Hvis du liker naturlige materialer, sjekk ut vår billiga madrasser ACTIVE MAX, som i tillegg til komfortabelt VISCO MEMORY skum og pustende latex, har et kokosnøttinnsats og saueull for å gi en fantastisk fjellduft på soverommet ditt.

Sjekk tilbudet vårt regelmessig, som vi stadig øker. Vi streber etter å gi våre kunder tilgang til madrasser av førsteklasses kvalitet til en overkommelig pris. Kundetilfredshet er det viktigste for oss og motiverer oss til å jobbe. Sjekk kampanjetilbudet vårt HER.

 
Del din kommentar med andre
pixel