Madrasser 24
2019-08-07

Madrassrens - Hvordan ta vare på madrassen?

 

Madrass som du velger - dette er spørsmålet? Å kjøpe en madrass er et vanskelig valg. Og å ta vare på ham er vår plikt. En god madrass kan brukes i mange år, spesielt hvis den er ordentlig rengjort og ivaretatt. Utskifting av madrassen faller en gang hvert 7-8 år, anbefaler i det minste eksperter. Tre tusen timer er det vanskelig å tro, men vi bruker så mye tid på å sove i ett år, så du kan forestille deg hva som passerer madrassene våre.

Hvordan ta vare på madrassen for å holde den i god stand i årevis?

Dessverre garanterer ikke å kjøpe riktig modell, selv den dyreste, ikke at madrassen vil tjene oss i mange år. Dessverre innser vi ikke hvor behagelig søvn påvirker livene våre. Hverdagen kan være mye bedre hvis mange av oss byttet ut madrassen vår med en ny. Å sove på en utslitt madrass er som å ta av i en barfotmaraton. Ingen i deres rette sinn ville gjøre det. Så hvorfor torturerer vi kroppene våre, sover vi på skadede madrasser. På tide å endre det! Tilbud madrass, sjekk det ut!

Turn madrass

Tid kan ikke lure! Å ta vare på madrassen bør startes helt fra begynnelsen. For første halvår bør madrassen roteres en gang i måneden. Dette forhindrer at madrassen blir deformert. Så er det nok en gang hvert halvår. Hvis vi hver natt trykker på madrassen under søvnen, er det ikke rart at det etter en tid kan bli forvrengt. Vår vendbar madrass er en garanti for lengre bruk.

Støvsuger madrassen

På madrassen der vi sover hoper det seg mye forurensning - død hud, svette, hår, midd, smuler eller støv. Denne skitten tjener ingen. Derfor er det verdt å støvsuge madrassen så ofte som å bytte ut sengetøyet. Det er verdt å investere i en madrassbeskytter. Å ta ut dekselet er en grop sammenlignet med en enorm madrass som ikke kan lagres i vaskemaskinen. Dekselet tar på seg den første brannen, absorberer svette, smuss og fuktighet, og holder overflaten på madrassen ren. Madrassbeskytter vanntett er nok til å rengjøre en gang til noen måneder, men den kan tørke opptil 2 dager.

 

Ikke gå på madrassen - madrass spesialisten

Gå eller hopp aldri på madrassen, da det kan skade fjærene eller madrassen. Dette kan redusere ønsket brukskomfort. Madrassen er en viktig del av sengen. Selv ikke seng av beste kvalitet hjelper deg hvis du ikke har en riktig matchet madrass.

 

Hvordan fjerne flekker fra madrass?

Det må huskes at madrassen er det nærmeste miljøet til personen som huden er i kontakt hver dag. Flekker på madrassen? Sterke kjemikalier kan gjøres om til husholdningsmetoder. Hvordan rengjøre madrassen? Gråsåpe fungerer best fordi den ikke forårsaker allergier og ikke etterlater spor. Når vi tilfeldigvis skitne materialet, er det nødvendig å fjerne alt raskt og tørke det tørt. Du kan bruke sengetøyet bare når alt er tørt.

 

Lufting av madrassen

Det er en grunnleggende handling, absolutt obligatorisk, når du oppriktig vil ta vare på madrassen din. Etter hver natt, før sengetøy, er det verdt å ta av sengetøyet fra madrassen og åpne vinduet, takket være hvilken fuktighet vil fordampe. Lufting av madrassen lar fuktigheten fordampe fra kroppen og forhindrer den negative effekten av fuktighet. Det er verdt å fjerne dekslet fra madrassen en gang i uken og ventilere i 20 minutter. Ventilasjonen til den nye madrassen er viktig, den skal være ventilert i omtrent 4 timer - den er like viktig som vanlig ventilasjon i hele brukstiden. Den beste madrass er en ren madrass!

 

Firbente venner og madrass?

Kan dyrene våre sove på madrassen hos oss? Mange mennesker sover med kjæledyrene sine, vi personlig bryr oss ikke noe, noe som ikke endrer det faktum at madrassen har en annen oppfatning. Fragmenter av kjæledyrets hår og hud skitner effektivt sengen, og skarpe klør kombinert med den myke overflaten på madrassen er en eksplosiv blanding. Hundemadrass vil løse saken. Det er verdt å investere i og ikke la kjæledyret sove hos oss.

 

Senge madrasser- Upassende underlag

Den rette rammen til madrassen er et av de viktigste tipsene når det gjelder å forlenge madrassens levetid. Madrassen skal ikke ligge på gulvet. Madrassen må være ventilert fra bunnen ved bruk av passende ramme, med mest fleksible intervaller. Hvis du har en seng med en beholder for sengetøy i sengen din, bør du også ta vare på den riktige ventilasjonen.

 

En god madrass er noe individuelt. Omsorg for ham er nødvendig hvis vi vil at madrassen vår skal vare lenger. Dette tilsvarer ikke det faktum at en madrass varer til slutten av livene våre. Du må bytte den ut en gang. La oss derfor gi madrassen litt omsorg, så sørger vi for mange komfortable og sunne netter. Helsemadrass må være rent for å oppfylle funksjonene.

 

 
Del din kommentar med andre
pixel