Madrasser 24
2019-08-06

Madrass til barn i alle aldre

 

Foreldre møter ofte dilemmaet med "hvordan madrass til baby". Hvis han har et eldre barn, arver han ofte madrassen etter seg. Dette skal ikke være slik, fordi barnet bruker mer tid i det enn den eldre personen, så han skal være tilpasset sine behov, ikke forgjengeren. I løpet av de første 3 leveårene sover barnet nesten dobbelt så lenge som den voksne. En dårlig tilpasset madrass for barnet gjør ryggraden uutdannet til slutten gjennomgår forvrengninger og forårsaker feil ved holdningen. I tillegg gjør det det vanskelig å sovne og får deg til å våkne ofte. Ved å kjøpe en velvalgt madrass, gir vi barnet vårt sunn, avslappet søvn og riktig utvikling.

Madrass til sprinkelseng?

Madrass til et nyfødt eller spedbarn. Madrassens hardhet påvirker valget. madrass babyseng kan ikke være for myk, fordi babyen ikke har noen regelmessig kroppsbygging. Barnets hode er uforholdsmessig større og tyngre enn resten av kroppen. I den myke madrassen vil spedbarnets hode grave for dypt og avvike fra resten av kroppen. En så myk madrass er årsaken til vanskelig pust og svelging. Madrassen for en nyfødt og et spedbarn kan ikke være for hard, da den fremfor alt vil være ubehagelig for barnet. I tillegg kan det å ligge på en hard madrass føre til problemer med blodstrømmen i hud og skjelettmuskulatur. Enten madrassen ikke er for hard eller for myk, vil du vite om den vil svaie under vekten av barnets kropp. En god madrass for barnet skal bøye seg litt, men babyen kan ikke kollapse i madrassen. Hvis et barn faller i en madrass, er det et tegn på at det er for mykt og ikke egnet for en baby. En annen måte å sjekke hardheten til en madrass for et barn på er å legge den på en vegg, for eksempel. Hvis den står alene - er den egnet. En god madrass for barnet er modeller laget av polyuretanskum, latex eller svært fleksible skum. Sistnevnte er ideell for nyfødte og spedbarn med tanke på hardhet - verken for hard eller for myk.

Baby madrass over 3 år

Når du velger en madrass til den første "voksne" sengen for et barn, bør de samme faktorene tas med i betraktningen når du velger en madrass til en baby. Den beste madrass for et barn kan ikke være for myk eller for hard. For barn i denne alderen kan vi kjøpe en polyuretanskummadrass med passende tetthet, meget elastisk skum eller termoelastisk skum, som igjen ikke er anbefalt for barn under 3 år. Memory foam madrass fungerer på samme måte som svært elastisk skum, men i motsetning til det, reagerer det på kroppsvarme. Under påvirkning av barnets kroppstemperatur mykner den og tilpasser seg sin silhuett. Denne komponenten forbedrer sirkulasjonen og gir barnet en hyggelig følelse av varme. Madrasser laget av termoelastisk skum gir en god støtte for ryggraden mens du omslutter barnet forsiktig og tilpasser seg kroppen. For et barn over 3 år vil en latexmadrass og blandede madrasser være egnet.

 

Barnemadrass i skolealder

På et tidspunkt er madrass sprinkelseng ikke lenger nok støtte for barnet vårt. For en ungdoms tenårings komfort er det verdt å investere i en madrass dedikert til barn i skolealderen - av hensyn til deres utvikling og sunn hvile. Du kan kjøpe en fjærmadrass for barn over 6 år, men det er verdt å kjøpe denne madrassmodellen litt senere. Hos små barn kan effekten av fjærer føre til at ryggraden bøyer seg unaturlig. Vårmadrasser er imidlertid veldig holdbare, de tåler mange hopp og vipper, som er uunngåelig for barn. I tillegg er madrasser av denne typen også veldig sterke, motstandsdyktige mot den økende vekten til barnet og deformeres ikke. Disse madrassene har heller ikke soner, for eksempel madrasser med lommefjærer, som for barnets madrass er indikert og til og med skadelig. Madrass størrelser - det er vanskelig å velge, men rolig. Vi har alle nødvendige størrelser, for eksempel den mest populære madrass 90x200.

Madrass juniorseng?

Den viktigste funksjonen som en god madrass for en tenåring skal oppfylle er selvfølgelig et høyt nivå av komfort. Ungdommer som ofte har mye stress på skolen, en storm av hormoner og tenker mye på fremtiden, kan ha problemer med å sovne. I tillegg blir de utsatt for ugunstig blått lys som sendes ut fra skjermene på telefonen, datamaskinen eller nettbrettene, som i dag brukes overalt, også i sengen rett før du sovner, og dette påvirker søvnløsheten betydelig. Det er viktig å skape et sted hvor tenåringen vil være i stand til å slappe helt av. En av de beste løsningene er investeringen i skumgummimadrasser. Hvordan fungerer det i praksis? Den reagerer på brukerens vekt og varme, og fremfor alt husker den formen. Takket være dette tilpasser den seg perfekt til kroppen, støtter og lindrer den under søvn. I tillegg lindrer skummet rygg- og nakkesmerter, og forhindrer dessuten dannelsen av en annen hake. En tenåring trenger mer søvn enn en voksen, så et termoelastisk skum vil tillate ham å få en behagelig søvn...

 

 
Del din kommentar med andre
pixel