Madrasser 24
2020-06-10

Madrass test for en gravid kvinne

 
  

I dag skal vi se på gravide som trenger det høyeste nivået av komfort i løpet av denne spesielle perioden. De møter ofte problemer som forårsaker søvnløshet. Problemer med kroppsposisjonering og ryggpine gjør at nettene blir kortere.
Vårt oppdrag er å finne den perfekte madrassen spesielt for dere. Len deg tilbake og sjekk tipsene våre.

Madrass test - for den fremtidige moren

Vi bestemte oss for å dele rådene våre i små seksjoner:

- I begynnelsen vil vi se på ting som vil forårsake ubehag for fremtidige mødre

- Da vil vi flytte til det aktuelle miljøet for gravide

- Det neste trinnet vil være å gjennomgå stillingen under søvnen og velge den beste for en gravid kvinne Senere vil vi indikere hvilke typer madrasser som kan anbefales til gravide

- Som det siste punktet i artikkelen vår, har vi valgt en interessant gave som kan gis til en person som forventer et barn.

Madrass 80x200 for gravide - for en god søvn

Hva begynner vi med? Selvfølgelig fra de største problemene som fremtidige mødre står overfor. Disse er hovedsakelig:
smerter i rygg hofter og ben
 tvungne, ofte ubehagelige sovestillinger,
kramper i leggene.

Det er viktig at størrelsen er gode for brukeren. For ein kvinner vil for eksempel madrass 120x200 være perfekt. For par vil et bedre valg være et litt større madrass 180x200.

Sove hos en gravid kvinne - koselig soverom

Hvordan skal gravid sove? Det er viktig til å ikke ha så mange elektronikk på soverommet deres. Den minste dioden som produsere blått lys, informerer hjernen om aktivitet, som kan forstyrre søvn eller forårsake søvnproblemer. Derfor det er verdt å ta vekk alle elektrisk utstyr fra soverom . Det er også bra å flytte smarttelefonen til et sted som er lengre fra sengen. Belysning er en annen viktig ting. Den beste løsningen vil være dagslys lampe. Det er verdt å velge varmere lyse farger, slik at den ser ut som dagslys i soverom. Det er også verdt å kjøpe persienner slik at gravide kan sove litt lengre.

Sovestillinger under kvinners graviditet:

1. På siden - definitivt den beste sovestilling, som er den mest anbefalte. Leger anbefaler å sove på venstre side som det mest fordelaktige; 2. På magen - selv om det ikke er noen kontraindikasjoner for å sove på magen, kan denne sovestilling være ubehagelig;
3. På baksiden - denne sovestilling er ikke lenger sunn for gravide. Høyt trykk på musklene i ryggraden og arteriene kan forårsake ryggsmerte.

Madrass test for gravide

Hvilke madrasser er det verdt å ta hensyn til? Når du velger en madrass, må du først og fremst ta hensyn til fleksibiliteten, ventilasjon og passform. Det beste laget på toppen av madrassen vil være termoelastisk, svært elastisk skum eller latex overmadrass. Det er verdt å velge hardere madrasser av typen H3-H4 (Mer om madrasshardhet HER). På den ene siden må memory foam madrass for en gravid kvinne garantere den mest delikate støtten til en tungt belastet ryggrad, og på den andre - den skal gjøre det lettere å snu fra side til side og stå opp. Latexmadrass skal gi komfort under og etter graviditet. Kvinner som forventer et barn, har problemer med å finne en passende soveplass. Lateksmadrasser tilpasser seg kroppens form, og hjelper fallesøvn. En stor pute er en god løsning for en voksende mage Madrasselastisitet er viktig. Madrasser med lateksinnsats skal fungere utmerket. Vi anbefaler COMFORT 3D-modellen fra vårt Prestige-linje. Den er utstyrt med den latex, 7-sone multilommer, polyuretan og VISCO skum. Den tilpase seg til kroppens form under påvirkning av temperatur og holder ryggraden i riktig sovestilling. I tillegg gir latex også høy antiallergisk virkning og elastisitet.

En skummadrass med termoelastisk lag kan være en flott løsning. Den reagerer på kroppstemperatur og tilpasser seg sin sovnstilling . En slik madrass for den fremtidige moren reduserer muskelspenningen og garanterer riktig støtte av ryggraden. Hvis vi skulle velge en madrass som oppfyller alle ovennevnte kriterier, ville valget være PAOLA MAX. Søvn på denne modellen er en virkelig glede.

Madrass test for gravide- modeller som vi anbefaler ikke

Riktig støtte og god fleksibilitet er en prioritet under graviditet.
Springfjærmadrass kan ofte presenteres som egnet for gravide Den hjelper til fine en riktig søvestilling.

En interessant gave for en fremtidig gravid mor.

Hvis du har noe person fra famile eller venner som forventer et barn, er det verdt å gi henne en gave som skal være praktisk på denne spesielle tiden. FLORA- gravidputer gjelder ikke bare profilering med VISCO-skum som vil gjøre det lettere for en kvinne sov, men ha også egenskapper som hemmer dannelsen av sopp eller mugg.

 
Del din kommentar med andre
pixel