Madrasser 24
2019-06-24

Kjøpe madrass - hvilken madrass er best?

Kjøpe madrass - hvilken madrass er best?

Spør om den perfekte sovende madrassen, vi får ikke et entydig svar. Alle har en annen kroppsstruktur og sovner og sover i forskjellige stillinger. En dyp søvn som regenererer hele kroppen vår, muskler og sinn er et uadskillelig element i en produktiv dag. Sengen med madrassen som vi sover direkte påvirker kvaliteten på vår søvn. En god madrass er en som passer best til våre behov og preferanser. Heldigvis kan vi velge mellom mange typer og modeller. Madrassen på sengen er definitivt en investering i mange år, spesielt i helse, hvile og velvære. Hvordan velge den beste madrass som vil tilfredsstille våre krav? Sjekk våre tips og invester deg i en god madrass!

Beste madrass - hvordan ikke å gå seg vill?

Et bredt utvalg av typer madrasser kan være en hodepine, er den første utvalgskriterium for å fylle madrassen, som er hva som er inni. Typen av madrassens bidrag påvirker ikke bare søvnkomfort, hvile, men også vår helse. Innsatsen er en slags "chassis" av madrassen, og det er hans jobb å gi ryggraden riktig plassering og støtte. Billige madrasser som tar vare på helsen din.

Madrass salg

Hver av de tilgjengelige madrassene har forskjellige egenskaper. Som vi skrev tidligere, er det best å teste dem på din egen hud og ryggrad. La oss se på de generelle egenskapene til hver gruppe. Pocketfjærer madrasser har mange fjærer, hver av dem i en egen lomme. Jo flere fjærer, jo flere støttepunkter for kroppen. Hver vår virker separat og bøyer i forhold til trykket. Skummadrasser representerer svært elastiske og termoelastiske skum. Den førstnevnte er preget av uvanlig elastisitet som tilpasser seg kroppens krølling. Memory foam madrass øker fleksibiliteten ettersom brukerens kroppstemperatur stiger. Latex madrasser, derimot, er laget av lateksskum oppnådd fra en kombinasjon av syntetisk latex og naturgummi-tremelk. De er holdbare og fleksible og sirkulerer godt luft. De er egnet for allergikere.

Hard eller myk madrass?

Hårdheten på madrasse er en av de viktigste problemene du må følge for å velge din beste madrasser. Under søket har vi en tendens til å velge en modell med hardheten som vi er vant til. Det skal imidlertid huskes at det viktigste kriteriet for å velge riktig madrasshardhet er vekten av personen som bruker den. Regelen er at madrassens hardhet skal øke med vekten av personen som skal bruke den. Men notat, kan for myk madrass gjør oss til "kollaps" og sove i en unaturlig stilling, men veldig hard madrass kan føre til unødvendig innstramming av musklene under søvn, og dermed forårsake smerte og en følelse av "breaking" etter å ha våknet opp. Valget av en sovende madrass er også avhengig av stillingen vi vanligvis sover i. Hvis du tilbringer mesteparten av natten sover på siden, bør vi velge en mykere madrass hvis på ryggen eller på magen vil være bedre for oss madrass middels hardt eller veldig hardt.

Det antas at folk som veier opp til 80 kg, bør velge en madrass med H2 hardhet. Veier fra 80 til 100 kg, madrasser med H3 hardhet og over 100 kg H4 anbefales. Hårdheten i madrassen er en subjektiv følelse. Den samme modellen av madrassen kan betraktes av en person som myk og den andre som for hard. Hvis du foretrekker mykere madrasser, legg på svært elastiske madrasser, og hvis det er vanskeligere, velg en latex kokosmadrass. Madrasser tilbud, Her finner du noe for deg selv.

Hvordan velge en madrass? I fire enkle trinn:

1. Typer av madrasser - velg en. Madrassinnsatsen bør velges individuelt for hver person, og tar hensyn til en rekke viktige opplysninger om vekt, høyde, favoritt sovestilling, foretrukket hardhet, type ramme som brukes..

2. Madrass hardhet. Passende utvalg av madrasshårdhet vil bestemme om komforten i søvn, men også om madrassens vitalitet.

3. Velg madrassens komponenter. Kokosmatte, VISCO-skum til madrassen og mange andre tilbehør. De kan forbedre følelsen av hardhet og komfort betydelig.

4. Monter madrass størrelser. Én person er bredden på minio 70 cm, to personer er allerede miniumbredde 140 cm. Lengden avhenger av vår høyde pluss ytterligere 20 / 30cm.

Valget av madrassen er en individuell sak, og i vår beslutning bør vi ikke styres av vennernes meninger. Først og fremst bør du vurdere konstruksjonen av kroppen din og dine egne forventninger og preferanser. Madrass seng som passer andre vil ikke nødvendigvis gi en god natts søvn for oss.

Vi tror at denne korte veiledningen "Hvordan velge madrass?" Vil hjelpe deg med å velge fra vårt tilbud den beste madrass som oppfyller alle dine forventninger!

 
pixel
Del din kommentar med andre