Madrasser 24
2019-10-03

Hvorfor trenger du en madrassbeskytter?

Hvilken vanntett madrassbeskytter skal du velge?

En madrassbeskytter er uten tvil det viktigste tilskuddet til madrassen din. Den viktigste funksjonen, ganske åpenbar, er selvfølgelig det faktum at den beskytter madrassen din mot forurensning. Selv om du bryr deg om hygiene, spiser du ikke i sengen, har du ikke kjæledyr - trenger du en trekk til madrass. Vi alle, uten unntak, svetter om natten. Alle væsker kan lett komme inn i madrassen din, og når dette skjer, er det ganske enkelt umulig å fjerne væsken tilbake. Beskyttelsen forhindrer væske i å komme inn i madrassen. Du kan enkelt ta den av og vaske den.

Madrassbeskytter vanntett - den "nye" illusjonen

Takket være beskytteren vil du få en illusjon av en ny, frisk madrass hver gang du kaster dekselet i vaskemaskinen. Nattesvette eller fuktighet, og søl på drinken fører til at komforten ved bruk av madrassen blir betydelig redusert, og som et resultat, blir levetiden forkortet. Dette ligner en kjøpesvamp etter for mange bruksområder. Selv om det bare kommer litt fuktighet i madrassen, vil effekten etter flere år øke og du må bytte madrassen mye raskere. Den beste madrass er en som er funksjonell og trygg å bruke takket være den rette hygienen.

Beskyttelsesmadrass som en redning for allergikere

Beskyttelsen hjelper til med å forhindre allergiske reaksjoner på støvmidd. Disse allergiene er veldig vanlige og har mange konsekvenser som nysing, rennende nese, tungpustethet og pustebesvær. I tilbudet vårt finner du mange anti-allergiske madrasser som vil gi deg lettelse, for eksempel skumgumimadrass og gjøre allergien "bærbar" og gjøre søvnen mer effektiv og komfortabel.

Mdrassbeskytter og garantien

Som vi allerede har nevnt i overskriften - beskytteren vil gi madrassgarantien lenger. Som du vet - eventuelle flekker vil annullere garantien. Selv om flekken ikke har noe å gjøre med spørsmålet om oppreisning, ugyldiggjør den likevel garantien. Madrassbeskyttere vil hjelpe deg med å forhindre tap av garanti.

Vanntett madrassbeskytter - tilgjengelige størrelser

På madrasser24.no finner du et bredt, omfattende tilbud med vanntette madrassbeskyttere. Begynn med en madrassbeskytter 180x200, som er den mest populære størrelsen som er montert på king size-senger. Madrassbeskyttelsen på 140x200 er nesten like populær - den er valgt for madrasser montert på de minste dobbeltsengene. Denne størrelsen er vanligvis valgt av unge mennesker eller innbyggere i boligblokker, der plassen er ganske begrenset. Madrassbeskytter 120x200 er også en av de mest populære størrelsene som er tilgjengelige i vårt tilbud.

Madrassbeskytter baby - hva er best?

Madrassen er den delen av barnesengen som er mest utsatt for bleie eller matfarging. Derfor er en madrassbeskytter for et barn en god ide. Vår bestselgende madrassbeskytter vanntett vil jobbe for den nyfødte. Dette er en billig og uerstattelig dings på babyens soverom.

 
pixel
Del din kommentar med andre