Madrasser 24
2020-06-05

Hvilken madrass som er best for par?

 
  

Kvelder og morgener bare for to ... Felles søvn bringer partnerne veldig tett sammen, men ofte erstattet av smerter i nakke om morgen. Årsaken til dette kan være en madrass som vi har er billig. Hvilken bør du velge som passer for begge partnere? Problemer komme spesielt hvis en av dere liker å sove på myke madrasser, og den andre på hardere. Hvilken madrass er best for par? Hvilke faktorer avgjør at et denne produkt er designet akkurat for deg? Her er noen tips for å hjelpe deg med å finne den perfekte madrassen for to.

Madrass 180x200 for par - Med hva vi skal begynne med.

Før kjøpe du en madrass bør du tenke på hva en stor vektforskjell mellom partnerne betyr - en stor, dvs. 20, 30 kg eller det er bare flere kilo. Hvis det ikke er en stor forskjell, kan du kjøpe alle dobbeltmadrass. Hvis det er en stor forskjell,kjøpe to enkle madrasser eller eventuelt en billig overmadrass.

Effektene av en feil valgt madrass

Hvis vi velger feil madrass, ignorerer vi anbefalingene:
- mangel på søvn
- smerter i rygg hofter og ben
- kramper i leggene
- raskere bruk av madrassen

Som du kan se, effekten av en dårlig valgt madrass kan være veldig ubehagelig.

Madrass 180x200 double eller to singler

Svaret er ikke så greit som det kan virke. Madrass kan ikke være for myk eller for hard. Det er også forskjellige preferanser. Hvis forskjellen i vekt mellom partnerne er stor, bør du tenke på en annen løsning - en madrass med to hardhetsgrader. Vi mener modeller som er laget spesielt for par. Hver person har i dette tilfellet sin egen halvdel med en ulikt utformet hardhet. Selv om den ene personen veier 65 kg og den andre over 100 kg du kan justere det vanlige, doble madrass 80x200 slik at søvnen din er komfortabel.

Hvilken madrass er best for par - hvilken størrelse skal du velge?

Hvor stor madrass å kjøpe? Dette er en individuell sak. En stor seng er grunnlaget for søvnkomfort: vi kan strekke oss, og sove i den posisjonen vi liker best. Standardstørrelsen er madrass 90x200.Når du velge må du ta hensyn til det faktum at jo bredere det er, jo større komfort under søvn og hvile. Imidlertid, hvis vi ikke har mye plass på soverommet, må vi bli tvunget til å velge en mindre madrass.

Hvilken madrass er best for par?– - unngå disse madrassene

For det første: Ikke velg springfjærmadrass - de anbefales ikke som enkeltmadrasser for to. De brukes ofte på hotell eller som dobbeltmadrass i tilfeller der sovepartnerne veier det samme. Til tross for dette er det verdt å huske at søvnkomforten antagelig vil bli betydelig redusert. Dette skyldes detaljene fra bonellfjærer - de har såkalt progressiv elastisitet. Dette betyr at trykket som utøves på den ene fjæren blir overført til de tilstøtende fjærene som kobles til hverandre. Dette fører til at hele overflaten på madrassen fungerer, så bevegelsen til en person blir veldig sterkt sanset av partneren. Som et resultat beveger veldig ofte den lettere seg mot den tyngre, fordi hele madrassen bøyer seg under påvirkning av et større antall kilo. Derfor er det bedre å ikke kjøpe en bonnellmadrass som en dobbel, spesielt når vekten din er betydelig forskjellig.

Madrass for par- skummadrass

Skumgummimadrass tilpasser seg perfekt til kroppens form. Det gir utmerket ventilasjon og kjøling under søvn. Det gir betydelig komfort for begge som bruker og er ganske billig på samme tid. Vi tilbyr en tilbud madrasser bare for par. SAVONA-modellen med 3 typer skum (VISCO, HR, polyuretanskum). En kokosnødinnsats og pustende latex vil gi deg den komforten du fortjener.

Madrass for par- latex madrass

En av de nyeste løsningene på madrassmarkedet er termoelastisk skum. Denne madrass reagere på varmen fra menneskekroppen. Etter kontakt med temperaturen av en person, skummet deformeres og skaper dermed en form som er individuelt tilpasset kroppen. Takket den du kan avslappet fullstendig.

Materialets egenskaper er ekstremt viktige når du velger en madrass for to. I tillegg er det verdt å vite at den tilpasser seg til brukerens silhuett hver gang, og overflaten går tilbake til sin opprinnelige form. ENNA MAX-modellen som er anbefalt av oss. Den er ideell madrass for par som ønsker å ha en madrass i flere år.

Husk at vi bruker mye tid på soverommet. Søvn er et viktig element i livet for oss. Ikke bare vårt sinn hviler om natten, men også kroppen vår. Jo bedre vi sover, jo bedre blir stemningen med oss etter vi våknet. Det er utrolig viktig forholdet til to personer veldig viktig. En madrass er en investering i årevis. Ta vare på en behagelig søvn for deg og din andre halvdel.

 
Del din kommentar med andre
pixel