Madrasser 24
2020-06-04

Hvilken billige madrasser for en eldre?

 

Vi presentere noen tips for å velge komfortabel madrass spesielt for dere. Ikke alle vet, at en riktig ramme, gode madrass og seng forbedrer helse vår. Det er viktigste for de eldre.

Billige madrasser for en eldre?

Hvilke funksjoner skal en god madrass ha? Først av alt er det viktig at madrassen for eldre har en hardhet til passet individuelle preferanser. Den rette madrassen for eldre er nøkkelen til sunn søvn. Som du vet trenger eldre et mye mindre antall timer for å sove, men typen av madrass og dens komfort har en betydelig innvirkning på søvnkvaliteten og regenereringsnivået i kroppen. Det skal anbefales relativt myk overmadrass. Dessverre, med alderen øker antall sykdommer, nakke- og ryggsmerter, ryggsmerter, osteoporose eller revmatisme forekommer ofte, derfor bør madrassen vår under lindring av ryggraden.

Når skal jeg velge en ny madrass for eldre? Test madrasser

For å unngå helseproblemer er det en god ide å skifte madrassen i god tide. Eldre mennesker er ofte vant til sine gamle løsninger, men det er verdt å prøve å overbevise dem til å kjøpe god madrass i riktig tid.Madrassen din burde skiftes ut før du merker at den er dårlig å ligge på fordi madrassens støtte gravis minskes med årene. En god tommelfingerregel er at madrassen din i snitt holder i 10 år før den burde byttes ut. Et mulig kompromiss er toppmadrasser, som brukes som sengetrekk for eldre. Denne madrassen kan gjøre overflaten mykere eller hardere, men å kjøpe en passende ny madrass vil være et mye bedre valg.

Springfjærmadrass for eldre seng?

Så hvilke funksjoner bør madrasser for eldre ha? En av de viktigste funksjonene er mykhet og plastisitet. En madrass for eldre må tilpasse seg lett til kroppsstillingen - på en slik måte at det reduserer trykket på ryggraden, nakken, nakken og hoftene. I tillegg bør han også pute figuren ordentlig slik at ryggraden holder seg rett. Det må huskes at en for hard madrass som komprimerer på kroppen gjør at blodet i blodkar ikke klarer å flyte fritt - for eldre som ofte har sirkulasjonsproblemer, er det veldig farlig.

Billiga madrasser for eldre - brukervekt

Madrass kan ha 4 forskjellige hardhetsgrader. H3 eller H4 designet for personer fra 80 kg og over 100 kg. Når seniorer vekten er over 100 kg, er det bedre å resignere fra latex overmadrass - springfjærmadrass vil være mye bedre i dette tilfellet, spesielt siden den er mindre utsatt for deformasjonI tillegg. Madrassens hardhet bør tilpasses vekten og personlige preferanser, men for eldre,bedre til å velge en mykere madrass.

Anbefalte overmadrasser for eldre

Vi er klar at søvn er en veldig viktig faktor i livene våre. Spesielt til eldre som priser er ekstremt viktig. For de mest krevende kundene, legger vi stor vekt på råvarene av hvilken produkter våre ble lagt av. De gjør at madrassene våre er komfort, gi lang levetid og helsemessige fordeler. Vi inviterer deg til å bli kjent med tilbudet vårt!

Skumgummimadrass med kokosnøtt BABY COCO MAX er en flott modell med et forhold mellom god pris og kvalitet. Dette er ikke den mest avanserte modellen i tilbudet vårt, men den har alt du trenger for å bli en ny, pålitelig madrass for en person i alderskvoten. På grunn av kokosmatte som brukes i den, er det et godt kompromiss - mellom hard madrass og myk overmadrass.

Vårt neste forslag er vår skummadrass med pustende latex - TOTI. Disse typer madrasser tar ikke opp støv eller organiske urenheter, så det er ikke snakk om utvikling av midd, mugg, bakterier eller sopp i madrassen. Dette beskytter bruke-ren effektivt mot forverring av allergi og astmasymptomer. Det er en god sovemadrass for ryggraden.

Vi ønsker å skape en god kundeopplevelse og derfor kan våre kunder velge blant madrasser av førsteklasses kvalitet til en overkommelig pris. Kundetilfredshet er det viktigste for oss og det motiverer oss til yte enda bedre service. Sjekk kampanjetilbudet vårt HER.

 
Del din kommentar med andre
pixel