Madrasser 24
2019-08-07

God og sunn søvn - sovemadrass

 

Å velge en madrass er et viktig aspekt fordi det avhenger av kvaliteten på søvnen og hvile. Madrassen er et viktig element i hele sengen. Du kan ha den beste sengen i verden, men med en dårligere madrass og ikke vær søvnig. En godt tilpasset madrass gir brukeren en behagelig og sunn søvn. For at dette skal skje, må du imidlertid tilpasse madrassen individuelt til behovene til personen som vil hvile og slappe av på den. Hver av oss er forskjellige, og ikke den samme madrassen vil være perfekt for alle.

Hvilken madrass skal jeg velge?

Madrass seng er et grunnleggende element i utstyrets utstyr. Det spiller en veldig viktig rolle under søvn, og påvirker også menneskekroppen. En dårlig tilpasset madrass er en alvorlig konsekvens av en søvnforstyrrelse. Hver madrass har fasiliteter som vil tilfredsstille brukeren.

Effektene av søvnmangel

I gjennomsnitt sover en mann 8 timer. En mann kan sove opptil en tredjedel av livet! Det er ingenting å bli overrasket. Hvil er nødvendig for alle. Hvis voksne sover mindre enn 7 timer, senker de reaksjonshastigheten og tar rasjonelle beslutninger. Etter 16 timer uten søvn, krever den menneskelige hjernen søvn. Dette manifesteres ved gjesping, hyppigere blinking. Ikke-sinnssyke personer er mer utsatt for infeksjoner og forkjølelse. Be om et sovemadrass for din bedre velvære.

Helsemadrass og hans innflytelse

Den første og grunnleggende faktoren som vi må ta hensyn til, at madrassen har en positiv effekt på helsen vår, er forholdet mellom samme sengetøy og å opprettholde riktig holdning. Den typen madrass vi bestemmer oss for skal gi støtte til skjelettet. Overflaten på madrassen kan ikke være for myk, fordi kroppen faller sammen, eller for hard, fordi den ikke vil gi tilstrekkelig støtte. I begge tilfeller vil musklene bli tvunget til å hvile i stedet for å hvile. Riktig hardhet påvirker også helsen vår. Valget av riktig madrass avhenger av mange faktorer, for eksempel vekt og høyde eller posisjonen vi sover i.

 

Hva skjer når du sover med kroppen vår?

Under søvn bremser mange menneskelige organismer arbeidet sitt. Langsom hjerterytme, noe som fører til et fall i blodtrykket, som begynner å sirkulere saktere, noe som resulterer i en lavere kroppstemperatur. Søvn lar deg forbedre hudens tilstand. Sunn søvn fremmer produksjonen av kollagen, og forbedrer dermed elastisiteten og fastheten til overhuden. Imidlertid påvirker de største endringene hjernen. Grå celler hviler ikke bare, men regenererer også for videre arbeid. En god natts søvn er også på tide å sette ting i orden i hodet vårt. En god madrass vil sikre riktig hvile og fornyelse under søvn.

 

Påvirkning av madrassen på søvn

Under søvn bremser mange menneskelige organismer arbeidet sitt. Langsom hjerterytme, noe som fører til et fall i blodtrykket, som begynner å sirkulere saktere, noe som resulterer i en lavere kroppstemperatur. Søvn lar deg forbedre hudens tilstand. Sunn søvn fremmer produksjonen av kollagen, og forbedrer dermed elastisiteten og fastheten til overhuden. Imidlertid påvirker de største endringene hjernen. Grå celler hviler ikke bare, men regenererer også for videre arbeid. En god natts søvn er også på tide å sette ting i orden i hodet vårt. En god madrass vil sikre riktig hvile og fornyelse under søvn. Vi er madrasseksperten - sjekk det ut!

 

Søvn er et veldig viktig element i livene våre. Kroppen vår forventer av oss de beste forholdene for søvn, hvile og fornyelse. La oss gi det beste!

 

 
Del din kommentar med andre
pixel