Madrasser 24
2019-11-07

En god madrass er tilstrekkelig ventilasjon!

 


Riktig luftstrøm i madrassen er grunnlaget for dens hygiene og langsiktige egnethet for bruk. Hvis du ønsker å glede deg over komforten og komforten til madrassen din så lenge som mulig, er det verdt å kjenne til emnet for god sirkulasjon av madrassinnsatsen. Hvordan få tak i det Våre tips vil hjelpe deg med å holde sovemadrass din i best mulig form.

Kjøp madrass til en seng - det er grunnlaget!

Nøkkelen til dette er å kjøpe en god madrass. En god modell vil ha en viktig fuktighetsabsorpsjons- og sirkulasjonsfunksjon. Denne verdien vil forbedre hygienen og rensligheten til madrassinnredningen. Påfyll med latex eller lommeinnsats anbefales her. Du vet ikke hvilken madrass du skal velge? Vi inviterer deg til bloggen vår hvor du lærer alt om madrasser.

Rammen som et viktig utgangspunkt - valg av madrass seng

Du må huske at selv den beste madrassen trenger riktig støtte. Vi fraråder kategorisk fra fasjonable nylig å legge madrassen direkte på gulvet - den er først og fremst ikke-hygienisk og hemmer også riktig ventilasjon, noe som igjen fører til ansamling av støv, bakterier. En seng madrass plassert direkte på bakken kan ikke puste, noe som skaper en ubehagelig fuktighetseffekt som skaper ideelle forhold for muggvekst. Det beste vil være de med en tilstrekkelig tett (ca. 3,4 cm) avstand av støttelister.

Bør du legge senga?

De aller fleste har gjort det til en vane å lage sengen så snart de våkner. Du hører sannsynligvis til dem også. Og her - en overraskelse! Det viser seg at en varm seng dekket med en dyne er et perfekt miljø for utvikling av midd, som ofte er årsaken til utviklingen av astma-lignende allergier, noe som reduserer hygienen til ditt hvilested betydelig. Vi anbefaler regelmessig ventilasjon av dynen ute og på overskyede dager - legg den i en beholder for sengetøy, som sannsynligvis er plassert under sengen din. Takket være dette vil skummadrass gi deg sunn søvn fri for bakterier og midd lenger under påvirkning av sollys og tilsig til frisk luft.

Lufting og skifting av sider på madrasser

Hyppig ventilasjon av soverommet er også veldig viktig. Det tillater tilførsel av frisk luft, forhindrer ansamling av støv og dannelse av en bakteriell habitat. Den beste utveien er selvfølgelig å ventilere madrassen direkte - uten dyne eller laken. På solfylte, tørre dager kan du lufte madrassen på terrassen eller balkongen - du trenger bare noen minutter for å rengjøre madrassen lett fra bakterier. De fleste madrasser som er tilgjengelige i vår nettbutikk er tosidige modeller - og dette betyr at du kan vippe madrassen og bruke den på samme måte fra alle kanter. En ekstra fordel med madrassene våre er selvfølgelig forskjellig hardhet avhengig av madrassens side. Hvis du nøler mellom middels hard madrass h3 og middels myk madrass h2, kan du enkelt finne et kompromiss ved å velge for eksempel Active-modellen med latexinnsats. Å reversere madrassen vil ikke bare diversifisere hvile fra tid til annen, men vil også stoppe ansamlingen av støv og skitt, som når den trengs dypt inn i madrassen, vil føre til utluftningsko.


Hvis du tar med tipsene våre når du handler, vil du absolutt ikke angre. Du vil snart finne ut hvor viktig det er å opprettholde tilstrekkelig sirkulasjon i madrassen. Sørg for sunn og effektiv søvn for deg selv og dine kjære. Den beste madrass vil bare oppfylle sin funksjon hvis de bryr seg om deres hygiene og tilstrekkelig ventilasjon!

 

Anbefalt

Del din kommentar med andre
pixel