Madrasser 24
2019-08-07

Design puter - Hvilken pute er best for å sove?

 

Pute er et iøynefallende element i soverommet, som har en betydelig innvirkning på komforten til vår hvile. Feil valg kan bidra til nakkesmerter eller søvnproblemer. Valget av en pute skal ikke være tilfeldig, men gjennomtenkt og tilpasset våre preferanser og behov. Komforten med hverdags søvn avhenger ikke bare av sengetøy eller dyne, men også av pute. Hvordan velge en pute som vil være behagelig å bruke og gi ønsket komfort? Fine puter til deg!

Sovepute - hvordan velge?

En pute, som en madrass, bør skreddersys etter behov. Hver av oss er forskjellige, og ikke alltid den samme puten som er riktig for oss, vil være den samme for andre. Når du velger det, bør vi først og fremst bli veiledet av hva den er laget av og i hvilken stilling du sover. Høie pute er kanskje den beste løsningen.

Soveposisjon og pute valg

 Hvilken side sovepute er best? Studier viser at de fleste sover på sin side. I denne stillingen bør spesiell oppmerksomhet rettes mot ryggraden. Personer som sover på siden anbefales middels harde eller harde, men høye puter slik at hodet støttes skikkelig. Det antas at den optimale høyden på puten, for en voksen, er 11-12 cm. En god pute å sove på magen er myk, lav og flat slik at nakken og hodet ikke blir for bøyd. De tillater fri pust, forhindrer ryggsmerter. Når du hviler på ryggen, bør du velge en pute med middels tykkelse, mykhet og høyde. En pute for å sove på ryggen skal holde hodet og nakken i en riktig stilling i forhold til overkroppen. Det er viktig at puten støtter kroppen jevnt, slik at hodet er i samme høyde som overkroppen. De som hviler i forskjellige stillinger anbefales fleksible, ganske harde produkter. De kan ikke være for myke, ellers vil hodet og nakken kollapse, den rette kroppslinjen vil ikke opprettholdes. Puter salg - sjekk tilbudet vårt!

Beste pute for deg!

 Polstringen er veldig viktig. Det er flere typer ladninger, som kan deles inn i naturlig, syntetisk eller spesialisert. Den første av disse er ganske enkelt dun eller fjær som har eksepsjonell mykhet og letthet. De er enkle å ordne og har høy elastisitet. Slike puter var populære spesielt i gamle dager. Tempur pute  er ideell for folk som liker å sove på sin side. Høyden og passformen til kroppen får ryggraden til å slappe av. Når det gjelder den naturlige fyllingen av puten, er det verdt å ta på naturlige latex puter som har god ventilasjon og ekstraordinær elastisitet. Åpne latexceller blokkerer ikke luftstrømmen, noe som forhindrer at hodet svetter. Det er heller ikke mulig å utvikle midd og sopp.

Hvilken pute er perfekt?

Sannsynligvis fortalte bestemødre deg om hvordan en pute bare er en tykk og stor pute. Det viser seg ikke nødvendigvis. Med slike puter våkner du opp med nummen nakke- og ryggsmerter? Det kan utbedres! Bare velg en pute som holder hodet og nakken i samme høyde som resten av kroppen din. De er ofte en lav, profilert modell, selv om de ikke alltid passer for folk som ofte endrer soveposisjon.

Design puter – ikke et så enkelt valg

Hvis det å velge en pute virket som en enkel sak, tar du feil! En pute, som en madrass, bør velges nøye. En gjennomtenkt og velvalgt pute garanterer ikke bare en hyggelig hvile, men også en behagelig søvn.

 

 
Del din kommentar med andre
pixel