Madrasser 24
2019-10-02

Madrasser for mennesker i alle aldre

 

Valg av madrass er av stor betydning for kroppen vår. Hvilken madrass er best? En godt valgt madrass gir tilstrekkelig støtte for ryggraden og gir mulighet for hvile. En feil valgt madrass vil forårsake søvnløshet og ryggsmerter. Hver av oss ønsker å sove og slappe av, og derfor anbefaler vi å kjøpe en madrass som er fast og godt egnet til vår vekt og favorittposisjon under søvnen. Madrass tilbud sjekk med oss.

Babymadrass - sikkerhet og riktig utvikling

Barnesengmadrassen kan ikke være for myk fordi babyen ikke har noen regelmessig kroppsstruktur. Barnets hode er uforholdsmessig større og tyngre enn resten av kroppen. I en myk madrass vil hodet til babyen synke for langt og avvike i forhold til resten av kroppen. En slik madrass er årsaken til pustevansker og svelging. Madrassen for nyfødte og spedbarn kan imidlertid ikke være for hard, da det vil være ubehagelig for barnet. I tillegg kan det å ligge lenge på en hard madrass føre til hindring av blodstrøm i hud og skjelettmuskulatur. En god madrass for et barn skal bøye litt, men smårollingene kan ikke synke ned i madrassen.

Madrass til barn - En viktig beslutning

Når du velger en madrass til den første "voksen” seng som barn skal bruke, bør de samme faktorene tas i betraktning som når du velger en baby madrass. Den beste madrassen for et barn kan verken være for myk eller for hard. For et barn i denne alderen kan vi kjøpe en polyuretanskummadrass med passende tetthet, høytelastisk skum eller termoelastisk skum, som igjen ikke anbefales for barn under 3 år. En latexmadrass og blandede madrasser vil også være egnet for barn over 3 år.

Barn madrass 6 år og mer?

Et barn som går på skole trenger definitivt noe annet enn en barnemadrass, som ikke lenger er tilstrekkelig støtte for kroppen hans. For god utvikling og avslapning kan du kjøpe en madrass dedikert til skolebarn. Du kan kjøpe en fjærmadrass for barn over 6 år. Vårmadrasser er veldig holdbare, de tåler mange hopp og bretter, som er uunngåelige for barn. Ikke bare det, madrasser av denne typen er også veldig sterke, motstandsdyktige mot den økende vekten til barnet og deformeres ikke.

 

Junior madrass - Dette er ikke en enkel sak!

Den viktigste funksjonen som en god madrass for en tenåring skal utføre, er selvfølgelig et høyt nivå av komfort. Ungdommer som ofte har mye stress på skolen, en hormon storm og tenker mye på fremtiden kan ha problemer med å sovne. I tillegg blir de utsatt for ugunstig blått lys som sendes ut fra skjermene på telefonen, datamaskinen eller nettbrettene, som i dag brukes overalt, selv i sengen rett før du sovner, og dette påvirker søvnløsheten betydelig. Det er viktig å skape et sted hvor tenåringen vil være i stand til å slappe helt av. Memory foam madrass er en god løsning. Den reagerer på brukerens vekt og varme og husker fremfor alt formen. Takket være dette tilpasser den seg perfekt til kroppen, støtter den og lindrer søvn.

 

Hvilken madrass for voksne?

Den voksne madrassen skal tilpasses deres behov. Vi har ikke alltid muligheten til å velge en madrass med øverste hylle, men det er tips som bør brukes for å velge den beste til en god pris. For å tillate en behagelig søvn, bør madrassen være minst 15-20 cm større enn høyden til personen som bruker den. Sovermadrassen skal være minst 70 cm for en person, men et større område er bedre, noe som vil gi ekstra komfort. Madrassen skal være minst 18 cm høy, slik at den kan garantere tilstrekkelig støtte for hele kroppen.

Hvilken madrass for en eldre person? Dreamzone madrass!

 
En madrass for en eldre person skal primært tilpasses individuelle behov. Spesielt for de som har helseproblemer. En for hard madrass vil komprimere kroppen, noe som er dårlig for personer med sirkulasjonsproblemer. For personer med ryggsmerter og har problemer med ledd, vil det være en skum madrass eller lommemadrass. De vil dempe figuren og eliminere for mye press. For personer som trenger å tilbringe tid i sengen, vil en passende madrass være en antisengermadrass, forhindre forekomst av smertefulle hudsår, støtte rehabiliteringsprosessen og forbedre den glatte funksjonen i bevegelsesapparatet. For eldre mennesker er en god løsning en ortopedisk madrass. Før det bør du kontakte lege eller fysioterapeut som vil hjelpe oss med å velge en madrass.

Madrassen skal velges riktig ut fra vår alder, vekt og preferanser. Hver av oss er forskjellige og ikke alltid hva som passer deg vil passe andre. Et velvalgt sovemadrass er en garanti for god søvn..

 
Del din kommentar med andre
pixel