Madrasser 24
2019-10-03

Dobbel madrass - Hvordan velge en madrass for to?

 

Ønsker du å kjøpe madrass for to, og du vet ikke hvilken du skal velge? Å velge en madrass for par er en vanskelig sak. Det er flere typer madrasser på markedet. Det er forskjellige størrelser og versjoner. Madrassen bør kjøpes slik at den passer for to personer. En billig madrass for to er et vanskelig tema. Velg først om du vil kjøpe en eller to madrasser. To madrasser passer for en seng som er minst 140 cm bred, men størrelsen er 160 cm eller 180 cm. Etter å ha satt inn to madrasser, opprettes en plagsom pause. Dette kan forhindres ved å kjøpe en madrasskontakt. To madrasser er ikke et problem. Tilbud madrass ønsker deg velkommen!.

Madrass for par - madrasser tilbud

Hvis den andre halvparten er betydelig tyngre enn den andre, er det bedre å velge to madrasser som vil passe til andre behov. Paret ønsker ikke alltid å ha separate madrasser. Det er en riktig løsning! Partnermadrassen har to madrasshardheter som er tilpasset brukerne. Det er en ideell løsning fordi madrassen kombinerer de rette forholdene for komfort og støtte for begge personer, selv med stor vektforskjell. Takket være denne løsningen får vi en jevn overflate over hele bredden på sengen i samme høyde. Dette har selvfølgelig stor innvirkning på kvaliteten og komforten til hvile. Madrass størrelser er ikke et problem, for i tilbudet vårt vil du finne alle dimensjoner!

Beste madrass for to personer med ulik vekt

En madrass med samme hardhetsnivå. Det er en løsning for folk som foretrekker den samme hardheten, men har en stor vektforskjell. Da er det verdt å huske at dobbeltmadrassen har høydepunktelastisitet, som vil være i stand til å tilpasse seg perfekt til kroppen vår. Den skal støtte ryggraden og beskytte den mot skjevhet. Ryggraden skal alltid være i samme stilling. Når madrassen er for hard eller for myk, bøyer den seg og forårsaker ryggsmerter. Billiga madrasser bare med oss!

En god sovemadrass

To madrasser som er plassert i samme deksel, men avviker i hardhet. Madrasshøyden er den samme, noe som er veldig viktig i dette tilfellet. Hardheten kan justeres med skum eller med flere innlegg, for eksempel en kokosnøttmatte, som gjør madrassen vanskeligere. På denne måten kan madrassen være hard på den ene siden og myk på den andre. En hard madrass garanterer trygg søvn!

Madrass for vond rygg - hvilken bør du velge?

Å kjøpe en madrass er ikke en enkel sak. Det er flere typer madrasser for par, og de bestemmer hvilken du skal velge. Ikke kompromiss, bare velg den som passer for deg. Å kjøpe riktig madrass til par kan eller ikke være en utfordring. Heldigvis vil guiden vår hjelpe deg med å sikre komfortabel og avslappende søvn for begge mennesker. Billig skummadrass og mye mer finner du hos oss. Vi hjelper deg med å velge den beste madrassen for deg!

 
Del din kommentar med andre
pixel